RLVSE tagság

RLVSE RLVSE tagság

Üdvözlünk a Rákóczi László Vízisport Egyesületnél. Célunk a SUP sport népszerűsítése, a szabadidősport támogatása és egy ízig-vérig vizes közösség építése.
Használhatod a SUP-ot edzésre, túrázásra vagy akár csak játékra, pihenésre. Nálunk megtalálod amit keresel. A Szigethalmi Közösségi Ponton aktívan tudsz kikapcsolódni a Kis-Duna egyik legnyugodtabb öblében. Ha kalandra vágysz csoportosan, párban vagy egyedül is felfedezheted a jellegzetes úszólápok, nádszigetek kalandos világát.
Ha a spiritualitás híve vagy neked ajánljuk SUP jóga foglalkozásainkat és a naplementés evezéseinket.
Az egyesület SUP oktatásokat és edzéseket is szervez ha javítani szeretnéd a technikádat vagy most állnál először deszkára.
Deszkaparkunkban találhatsz merev és felfújható isup-okat, vagy akár több személyes deszkát is egy jó hangulatú evezéshez.
Rendszeres SUP túráinkon nem csak az evezés élményét tapasztalhatod meg. Túravezetőnk szívesen mutatja be az RSD élővilágát.

Az egyesületi tagság ingyenes. A tagok számára havi szinten ingyenes workshopokat tartunk egy-egy a SUP sportot érintő témában. A szezon folyamán ingyenes rendezvényeket tartunk és rendszeres felkészülési anyagokat biztosítunk, hogy elérd a céljaidat.

Várunk szeretettel egyesületünkben.

Rákóczi László

(Kajakos-Utánpótlás edző) A fiatalabbaknak Laci Bá’ az idősebbeknek Rákó. Budapesten született sporteredményeit a Csepel színeiben szerezte. A Testnevelési Főiskolán szerzett edzői diplomát. Utánpótlás edző volt a KSI-ben, Csepelen, Csongrádon és Dunaharasztin is. Tanítványai becsületes és őszinte, segítőkész emberként ismerték. Több fiatal kajakosnak segített elérni a korosztályos és a felnőtt válogatottságot. Kezei közül került ki Kugler Attila is, aki hazánkat képviselhette a rioi olimpiai játékokon.
A versenysport eredményei mellett kiemelten fontos volt számára, hogy olyan felnőtteké váljanak tanítványai akik helyt tudnak állni az élet kihívásaival szemben. Igyekezett átadni a sport egyetemes értékeit és a víz szeretetét, ami mindannyiunkban tovább él.